- Διαφήμιση -

Επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) κ.Πολιτόπουλου και του μέλους του δ.σ κ.Μπιλίνη στην Π.Ε. Σερρών

 Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σερρών ( ΣΥ.ΠΡΟ.ΠΕ.ΣΕΡ. ) ανακοινώνει το Πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ.Δημήτρη Πολιτόπουλου και του μέλους του δ.σ. κ.Χαράλαμπου Μπιλίνη στην Π.Ε Σερρών, το οποίο είναι το εξής:

 

Τετάρτη 9 Μαρτίου

·        6:00 μ.μ. συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ.Γιάννη Μωυσιάδη

·        8:00 μ.μ. συνάντηση – ενημέρωση των μελών του ΣΥ.ΠΡΟ.ΠΕ.ΣΕΡ στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου

·         9:00 π.μ. συνάντηση με το δήμαρχο Ν.Ζίχνης κ.Ανδρέα Δαϊρετζή

·        11:00 π.μ. συνάντηση με το δήμαρχο Εμμ.Παπά κ. Δημήτρη Νόττα

·        2:00 μ.μ.  συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΣ κ.Χρήστο Μέγκλα

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης είναι ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής για την ανακύκλωση στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνος για την έγκριση των εθνικών συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης ανά προϊόν, καθώς και για τον έλεγχο της προόδου της Ελλάδας στον τομέα της ανακύκλωσης.

Σε όλες τις συναντήσεις θα γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων που θα έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του ΕΟΑΝ, όπως επίσης και θέματα του νέου Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (Ε.Σ.Δ.Α.), καθώς και ζητήματα που αφορούν στην κατασκευή και λειτουργία Μονάδας Μηχανικής και Βιολογικής Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων στην θέση «ΝΕΡΑΪΔΑ» Παλαιοκάστρου.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version