ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 82Η ΔΕΘΤα χαρακτηριστικά κινέζικα φαναράκια θα αποτελέσουν τη διακόσμηση τόσο του κέντρου της Θεσσαλονίκης όσο και άλλων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας πριν και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Όπως επισήμανε σε σχετική ενημερωτική συνάντηση με δημάρχους και αντιδημάρχους της Βόρειας Ελλάδας ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, ο στόχος είναι να στολιστούν με φαναράκια οι πόλεις της Β. Ελλάδας για να νιώσουν οι Κινέζοι, που θα έρθουν στην 82η ΔΕΘ, ότι βρίσκονται σε μία φιλική χώρα.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε το εύρος των φετινών εκδηλώσεων της έκθεσης με επίκεντρο την Ελληνοκινεζική συνεργασία.

Στην συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΘ-Helexpo παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Νίκη Ζώτου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θέρμης κ. Απόστολος Τσολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου-Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών κ. Αλέξανδρος Σιμητόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης.

Πηγή: voria.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *