Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 από τις 10.00πμ ως τις 16.00μμ διεξήχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών του ΑΠΘ.

Πρόεδρος του Τμήματος εξελέγη, από το σύνολο των μελών Δ Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π., η Καθηγήτρια κ. Μουρατίδου Αικατερίνη, η οποία ήταν και μοναδική υποψήφια, και θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από την 1η Δεκεμβρίου 2017. Στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος, αναδείχτηκε με απόλυτη πλειοψηφία, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κωφοτόλης Νικόλαος.

H κ. Μουρατίδου δήλωσε ότι, τόσο η ίδια, όσο και όλοι οι συνάδελφοι καθηγητές/τριες, θα συνεχίσουν να προτάσσουν ως βασικό στόχο του Τμήματος, το να παραμείνει στα υψηλά διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα και να εκπαιδεύει το δυνατόν πιο άρτια καταρτισμένους αποφοίτους. Επίσης, αναφορικά με την πόλη των Σερρών, η κ. Μουρατίδου διεμήνυσε, την επίσης, κοινή διάθεση όλου του προσωπικού να ισχυροποιηθεί και να επεκταθεί ο δεσμός συνεργασίας που εγκαινιάστηκε μέσω του θεσμού της πρακτικής άσκησης σε φορείς της πόλης. 

Views: 5