Το Μουσικό Σχολείο Σερρών εντυπωσίασε και φέτος με μιά ακόμη άψογη παραγωγή, ένα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν εκπαιδευτικοί και μαθητές, δικαιώνοντας το ρόλο και την αποστολή του Σχολείου.

ΟΛΙΒΕΡ με 50 μουσικούς (μαθητές και καθηγητές) να αποδίδουν υπέροχα την πρωτότυπη μουσική του Lionel Bart και άλλους 80 μαθητές επι σκηνής, στους απαιτητικούς φωνητικά και ερμηνευτικά ρόλους του έργου!

Συγχαρητήρια στους καταξιωμένους εκπαιδευτικούς Thano Markatopoulo και στη Μελιτα Τσαλουχιδου για την άριστη διδασκαλία της χορωδίας… Τον μαέστρο  Γιαννη Ζγουρα που με την υψηλή επαγγελματικη και μουσική του παιδεία πήρε υπό την διεύθυνσή του, την εξαιρετική ορχήστρα  που απαρτίζεται από καταξιωμένους, επαγγελματιες μουσικούς και ταλαντούχους μαθητές και την απογείωσε!!!! Την εμπνευσμένη ενορχήστρωση από τον Nikolas Exarchos και φυσικά στη θεατρολόγο του σχολείου Maria Mentizi

Θερμά συγχαρητήρια στην επίσης καταξιωμένη και χαρισματική εκπαιδευτικό Ιωαννίδου Ελένη που έκανε τη μετάφραση του έργου ,τη Νατάσα Βερβέρη που εκτός των άλλων ανέλαβε την κινησιολογία μαζί με την ταλαντούχα μαθήτρια Μπεκιάρη Ιωάννα !!!


Φωτογραφία της Ariadni Papafotiou.

Φωτογραφία του Lea Wood.

Φωτογραφία του Lea Wood.


Φωτογραφία του Lea Wood.

Φωτογραφία του Lea Wood.

Φωτογραφία του Lea Wood.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 261