Υποδοχή μαθητών στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Μαθητές του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών καθώς και μαθητές που βρίσκονται στις Σέρρες μέσω του προγράμματος Εrasmus υποδέχτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Π.Ε. Σερρών .  
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της φιλοξενίας των ξένων μαθητών που έχουν έρθει από την Αγγλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιταλία και την Σλοβακία.
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος καλωσόρισε τους μαθητές στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τους παρείχε μια πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας. Παράλληλα, έδωσε στους μαθητές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα αξιοθέατα της Περιφερειακής Ενότητας, καλώντας τους να επισκεφτούν όσα περισσότερα μπορούν κατά το διάστημα της παραμονής τους στις Σέρρες. Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως οι ομορφιές των Σερρών θα τους μείνουν αξέχαστες και αυτός θα είναι ο λόγος που θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας.
Τέλος , ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος , τους κάλεσε να συμμετέχουν στα κοινά με κάθε ευκαιρία , να είναι ενεργοί πολίτες και να διαμορφώνουν οι ίδιοι το μέλλον τους.
Από την πλευρά τους τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές που τους συνοδεύουν, εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται στις Σέρρες και δήλωσαν με βεβαιότητα πως πολύ σύντομα θα επαναλάβουν την επίσκεψη.
     
                                                                                          Από το Γραφείο Τύπου του
                                                                              Αντιπεριφερειάρχη

Εμφάνιση DSC_0042.jpg

 Εμφάνιση DSC_0025.jpg

Εμφάνιση DSC_0047.jpg

Views: 8