19.3 C
Serres

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πετρόπουλου on air για τις «ουρανομήκεις ανοησίες»

Date:

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», Ανδρέα Πετρόπουλο.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα και άλλων πολιτικών αρχηγών, για το ύψος των υπερκερδών αυτών, ο κ Γεωργιάδης είπε πως «ο καθένας λέει ό, τι του κατέβει στο κεφάλι. Μόνο όταν δημοσιευθούν οι ισολογισμοί, θα ξέρουμε το ακριβές ποσό».

Στο σημείο αυτό παρενέβη στη συζήτηση ο Ανδρέας Πετρόπουλος, οι αναφορές του οποίου για τα μέτρα στήριξης, τους συνταξιούχους και την αύξηση του χρέους της χώρας, προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο χαρακτηρισμός του πως όσα είπε ο δημοσιογράφος αποτελούν «ουρανομήκεις ανοησίες», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Πετρόπουλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανασκευάσει τη φράση του και τον Υπ. Ανάπτυξης να επιμένει.

Κάποια στιγμή τόσο ο δημοσιογράφος, όσο και ο υπουργός Ανάπτυξης «απείλησαν» ότι θα αποχωρήσουν από την εκπομπή.








Αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε πως είναι «ανακρίβειες» και όχι «ανοησίες», προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση.

Απαντώντας σε όσα είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο κ. Γεωργιάδης, σε έντονο ύφος είπε: «ο κ. Πετρόπουλος είπε πως η κυβέρνηση ευθύνεται για την αύξηση του λόγου του χρέους τα τελευταία 3 χρόνια. Σε άλλον πλανήτη ζούσε; Δεν ήξερε την παγκόσμια κρίση λόγω της πανδημίας; Δεν ήξερε ότι ο κ. Τσίπρας ζητούσε να δώσουμε και άλλα χρήματα; Σε κώμα ήταν 3 χρόνια ο κ. Πετρόπουλος; Η αύξηση του χρέους δεν είναι ευθύνη της Κυβέρνησης, αλλά ευθύνη της πανδημίας».

«Είναι πολύ μεγάλο το κύμα της ακρίβειας σήμερα; Προφανώς και είναι. Είναι ευθύνη του Μητσοτάκη; Ισπανία, ΗΠΑ, Βέλγιο και τόσες χώρες έβγαλαν πολύ πληθωρισμό. Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει πάρει περισσότερα μέτρα από εμάς για τον πληθωρισμό», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, συμπληρώνοντας πως «ως προς τις συντάξεις, είπε με μεγάλο στόμφο ότι οι συνταξιούχοι παίρνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έως 700 ευρώ. Επί ΣΥΡΙΖΑ πόσα έπαιρναν; Δεν το ήξερε ο κ. Πετρόπουλος;».

Πηγή enikos.gr

ΠολιτικήΆγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πετρόπουλου on air για τις «ουρανομήκεις ανοησίες»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα – Ανακοινώνεται αύξηση κατώτατου μισθού

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεδριάσει...

Σέρρες: Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα επισκεφθεί αύριο...

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Απορρίφθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα