13.2 C
Serres

Στα “πορτοκαλί” θα φωτιστεί το Δημαρχείο Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Date:

Με πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί συμβολικά το Δημαρχείο Σερρών τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου Σερρών στον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Την ίδια ημέρα, το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Σερρών θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τους μύθους και τη πραγματικότητα για την πολλαπλή Σκλήρυνση.








Παράλληλα, το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Σερρών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το συνέδριο που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στις 28 και 29 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα με θέμα: «Ο ρόλος των συνδέσεων στο Ταξίδι του Ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση: Nέα δεδομένα – προκλήσεις – προοπτικές».
Το Συνέδριο εκτός από τη φυσική παρουσία θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω livestreaming για κάθε ενδιαφερόμενο
Μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου στον σύνδεσμο https://projector-web.gr/onetoone/gr/panellinio-synedrio-poamskp/registration.
Για την εγγραφή σας πατήστε στον σύνδεσμο https://projector-web.gr/onetoone/gr/panellinio-synedrio-poamskp/registration.
Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΚΠ) ή Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) είναι μία από τις πιο κοινές νευρολογικές διαταραχές και αιτία αναπηρίας σε νεαρούς ενήλικες.
Η Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, είναι η ετήσια εκστρατεία του Κινήματος των Ανθρώπων που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατάσταση και για τη στήριξη και τη σύνδεση των 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν με αυτήν παγκοσμίως.
Είναι πιθανό ότι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι παραμένουν αδιάγνωστοι και πολλές ζωές επηρεάζονται έμμεσα, μέσω φροντίδας για κάποιον με ΣΚΠ-ΠΣ.
Η Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε την παγκόσμια αλληλεγγύη και την ελπίδα για το μέλλον.

ΣέρρεςΣτα "πορτοκαλί" θα φωτιστεί το Δημαρχείο Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών επισκέφθηκαν η Πρόεδρος του Σ.τ.Ε. Ευαγγελία Νίκα

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε,...

Ημερίδα στην Ηράκλεια για την προετοιμασία της άσκησης της πολιτικής προστασίας- video

Ημερίδα στην Ηράκλεια για την προετοιμασία της άσκησης της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα