10.9 C
Serres

Τα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μεγαλώνουν γρήγορα

Date:

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μπορεί να μην τα κατάφεραν στο γάμο τους ωστόσο δημιούργησαν μία μεγάλη οικογένεια για την οποία είναι πολύ περήφανοι. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον Μάντοξ 20 ετών, τον Παξ 18, τη Ζαχάρα 17, τη Σάιλο 16, ενώ μοιράζονται και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν, 13 ετών.

Όσο ήταν μικρά ο φωτογραφικός φακός τα αποθανάτιζε συχνά στο Λος Άντζελες ή σε ταξίδια με τους γονείς τους. Καθώς μεγαλώνουν οι εμφανίσεις τους είναι λιγοστές και συνήθως συνοδεύουν τη μαμά τους στις επίσημες πρεμιέρες. Δεν διαθέτουν λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάντοξ Τζολί Πιτ (Maddox Jolie-Pitt)

Η Τζολί υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, τον Μάντοξ μόλις επτά μηνών το 2002. Γεννήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα χωριουδάκι της Καμπότζης.








Κάποια στιγμή πίστευαν ότι θα ακολουθούσε τα βήματα των γονιών του, καθώς συνεργάστηκε με τη μητέρα του στην ταινία του 2017, «First They Killed My Father». Η Αντζελίνα ήταν συνσεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας ενώ ο Μάντοξ εκτελεστικός παραγωγός. Προτίμησε να μετακομίσει στη Νότια Κορέα και να σπουδάσει βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei της Σεούλ.

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςΤα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μεγαλώνουν γρήγορα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τ. Ερντογάν: Η επίσκεψη Μητσοτάκη αποτελεί σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Δήλωση για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...

Οι ΗΠΑ απέλασαν πάνω από 50 Αϊτινούς

Πάνω από πενήντα Αϊτινοί που βρίσκονταν παράτυπα στις ΗΠΑ...

Βέτο των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ – Καταδικάζει η Χαμάς

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έβαλε τέλος χθες Πέμπτη στο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα