2.500 γυναίκες βούτηξαν γυμνές στη θάλασσα και κατέκτησαν ρεκόρ Γκίνες (VIDEO)

Το Σάββατο, με 12 βαθμούς Κελσίου, στην παραλία Magheramore (50 χλμ μακριά από το Δουβλίνο) 2.500 τολμηρές γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και έριξαν τη βουτιά τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Πρόκειται για την έκτη ετήσια συνάντηση Strip&Dip, που αποτελεί έμπνευση της Deidre Featherstone, μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Τελικά οι γυναίκες έσπασαν το υπάρχον παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.Το Strip&Dip έχει κυρίως φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Περισσότερα από 150.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, με τις συμμετέχουσες του Σαββάτου να συγκεντρώνουν χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά.

«Ήταν απίστευτα. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά γυμνή μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, παρά μόνο στον άντρα μου» δηλώνει στη Guardian μια συμμετέχουσα, η Deidre Betson και συνεχίζει «Ήμασταν όλες διαφορετικές. Διαφορετική ηλικία, διαφορετικό σώμα, διαφορετικές «ατέλειες». Ήταν φανταστικά».

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *