- Διαφήμιση -

3ο Γυμνάσιο Σερρών: Live streaming «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ -Αφιέρωμα σε Θεσσαλονικιούς Δημιουργούς

3ο Γυμνάσιο Σερρών: Live streaming «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ -Αφιέρωμα σε Θεσσαλονικιούς Δημιουργούς

Η Περιφερειακή Ενότητα  Σερρών σας προσκαλεί στο 3ο Γυμνάσιο Σερρών να παρακολουθήσετε απευθείας από το Επταπύργιο σε live streaming  το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή, στις 28 Ιουλίου και ώρα 9.30μμ.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τραγουδούν: Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Λέκκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Κώστας Πρατσινάκης

Την παραγωγή- διοργάνωση της εκδήλωσης  υπογράφει το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το Φεστιβάλ Επταπυργίου τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

Στις 28 Ιουλίου στις 9.30μμ θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Λέκκα, τον Παντελή Θαλασσινό, την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Κώστα Πρατσινάκη, και την Λιζέτα Καλημέρη
 

«ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ»
Αφιέρωμα
σε Θεσσαλονικιούς Δημιουργούς


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
Το Φεστιβάλ Επταπυργίου καθιερώνει από φέτος τη «βραδιά-αφιέρωμα σε Θεσσαλονικιούς δημιουργούς». Φέτος τιμούμε τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Καζαντζή.
Με 36 χρόνια δισκογραφίας, ο Γιώργος Καζαντζής έχει δημιουργήσει τραγούδια και ορχηστρική μουσική, που αποτελούν σταθμούς στη σύγχρονη μουσική δημιουργία.
Έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές που άφησαν το σημάδι τους στην ελληνική σκηνή, κάποιοι από τους οποίους έρχονται να τον τιμήσουν τραγουδώντας αγαπημένες μελωδίες.


Μουσική Διεύθυνση : Γιώργος Καζαντζής
Τραγουδούν
:
Γιώργος Νταλάρας
Βασίλης Λέκκας
Φωτεινή Βελεσιώτου
Παντελής Θαλασσινός
Λιζέτα Καλημέρη
Κώστας Πρατσινάκης


Την παραγωγή- διοργάνωση της εκδήλωσης υπογράφει το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το Φεστιβάλ Επταπυργίου τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version