Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 του Δήμου Σερρών για παιδιά ηλικίας 10 έως 17 ετών

Για 23η χρονιά, τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών διοργανώνει Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

ΒΛΑΧΟΣ

Στις 21-22 Aπριλίου 2018 το τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στον Λευκώνα, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, στις 19-20 Μαΐου στις Σέρρες στον πεζόδρομο Κ .Καραμανλή και τον Σεπτέμβριο 2018 θα πραγματοποιηθεί στον Προβατά και στο Σκούταρι.
Για την πετυχημένη διοργάνωση παραχώρησαν σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό Βασίλη Τερζή ,του υπεύθυνουτου τμήματος αθλητισμού Νίκου Ιλανίδη και του Διευθυντή του Γυμνασίου Λευκώνα Στέλιου Ρίζου.
“Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 είναι μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση αφού συμμετέχουν πάνω από 1500 παιδιά και εκτός της πόλης των Σερρών που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, την επεκτείναμε για πρώτη φορά από πέρυσι και στον Λευκώνα, Προβατά και Σκούταρι, ώστε τα νέα παιδιά αυτών των περιοχών να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξή τους, τους γυμναστές, προπονητές, διαιτητές καθώς και τον Νίκο Ιλανίδη, τον δικό μας άνθρωπο, για το ζήλο και το μεράκι που επιδεικνύει ώστε το τουρνουά να έχει απόλυτη επιτυχία.”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.
“Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην γιορτή του μπάσκετ. Φέτος πιστεύουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο”, δήλωσε ο Βασίλης Τερζής. Ο Δήμος Σερρών είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα στον οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δίνει κάθε χρόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση.
Πληροφορίες και εγγραφές στο γραφείο Αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών, Εθν. Αντίστασης 34, 4ος όροφος και στο τηλέφωνο 2321068918.

ert.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *