Σέρρες : “Λερναία Ύδρα” οι οχτώ “Μακεδονομάχοι ” Δημοτικοί Σύμβουλοι (video)

Αύριο, μετά το μεσημέρι θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών το αίτημα για την ανάκληση του τίτλου του επίτιμου δημότη Σερρών από τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την επιστροφή του χρυσού κλειδιού της πόλης στον Δήμο,

 

σύμφωνα με αίτημα που υποστηρίζουν και υπογράφουν οκτώ δημοτικοί Σύμβουλοι

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΙΛΑΝΙΔΟΥ ΒΙΛΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΛΑΚΤH

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ

 

Να ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ότι το θέμα είχε δημιουργηθεί τέλος του Ιουλίου αλλά σταμάτησε με την απόσυρση υπογραφών των κυρίων Γρηγοριάδη και   Χαρίτου  έπειτα από πίεση του Δημάρχου Σερρών  με αποτέλεσμα οι υπογράφοντες από οκτώ που απαιτούνται για να συζητηθεί στο Δ.Σ, να παραμείνουν έξι και έτσι το αίτημα ετέθη στο αρχείο.

 

Μιλώντας σήμερα στο Επιλογές  ο πρόεδρος του Δ.Σ Θόδωρος Αραμπατζής δήλωσε πως επανήλθε το αίτημα με δύο νέες υπογραφές των κ.κ. Παύλου Μυστακίδη και Ζωγράφου Μοσχολιού και ο ίδιος εντός έξι ημερών έπρεπε να το θέση στο Σώμα προς συζήτηση.

 

 

 

 

 

 

2 Σχόλια

  1. 05/09/2018 - 08:10

    ΣΑΝ ΜΑΡΑΜΕΝΟ ΠΡΑΣΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ . ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΩΝ

    Reply

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *