Σέρρες : Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση (video)

Έπεσε χθες η αυλαία της 16ης Πανελλήνιας χορευτικής συνάντησης, που διήρκησε 4 μέρες στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών.

 

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο, τίμησε και χθες τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη. Μια γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, μουσικής και χορού.

Green Cola

 

Μία προσπάθεια προβολής και διάδοσης της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, από την ΚΕΔΗΣ, και τον Δήμο Σερρών με την συμμετοχή 28 πολιτιστικών συλλόγων, 14 της πόλης των Σερρών και 14 φιλοξενούμενα σωματεία.

 

  

Κατά την διάρκεια της τελευταίας μέρας τιμήθηκαν από την ΚΕΔΗΣ όλοι οι σύλλογοι που συμμετείχαν αλλά και όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της 16ης Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης.

 

 

Αμέσως μετά ακολούθησαν τρεις ειδικες βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε η πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Σερρών κ.Ανθούλα Ευσταθοπούλου από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ όπως και στον ανάδοχο των εκδηλώσεων κ.Κωνσταντίνο Βέρρο.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Vasilis Terzis και Anthoula Efstathopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή και άτομα στέκονται

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα τιμήθηκε για την προσφορά του και ο παρουσιαστής της Εκδήλωσης Αλέξης Κωστάλας, από τον Σερραίο Ολυμπιονίκη Αποστόλη Τασκούδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *