Σέρρες : Διανύουν 1200 χιλιόμετρα πάνω στο ποδήλατο για να μεταφέρουν το μήνυμα της αιμοδοσίας (video)

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς αίματος το συνάνθρωπό μας μεταφέρουν ποδηλάτες που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη και αφού περάσουν από 40 πόλεις και διανύσουν 1.200 χιλιόμετρα θα φτάσουν στον προορισμό τους, που είναι η Αθήνα.

 

Σε όλο αυτό το ταξίδι που το έχουν ονομάσει «Κόκκινη Κλωστή με την ζωή δεμένη», έχουν στόχο να προσελκύσουν νέους συνειδητοποιημένους εθελοντές αιμοδότες.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Την διοργάνωσης αυτής της κίνησης έχει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τους σταθμούς αιμοδοσίας και οι ποδηλάτες ξεκίνησαν στις χθες από την Αλεξανδρούπολη για να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Σήμερα το μεσημέρι η Υπεύθυνη του Κέντρου αιμοδοσίας Σερρών, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και ο Αντιδήμαρχος Έργων υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες και μετέφεραν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Οι τρεις ποδηλάτες που πραγματοποιούν αυτή τη δράση αποφάσισαν να κάνουν αυτή την ποδηλατοπορεία, για να διαδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού της αιμοδοσίας, αλλά και για να δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστούν αίμα, είτε για τον εαυτό τους είτε για κάποιο δικό τους, για αυτό είναι καλό σε κάθε σπίτι να υπάρχει τουλάχιστον ένας αιμοδότης.

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *