Σέρρες : Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στον δρόμο Χριστός Αμπέλα !!

Με θέματα που αφορούν τον Νομό Σερρών ξεκίνησε η ομιλία του Υπουργού στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου που συνεδρίασε χθες με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση των μελών της Επιτροπής

 

από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη σχετικά με συμβάσεις έργου που αφορούν στη λειτουργία και συντήρηση αυτοκινητοδρόμων και στην κατασκευή σταθμών διοδίων στην Εγνατία οδό.

ΒΛΑΧΟΣ

Σύμφωνα με τον κο Σπίρτζη οι εργασίες αποκατάστασης στον δρόμο Χριστός Αμπέλα ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα !

Ο  δρόμος ντροπή, τμήμα του αυτοκινητόδρομου που αποτελεί την είσοδο/έξοδο της χώρας προς τις Βαλκάνιες χώρες  πρόκειται  επιτέλους να επισκευαστεί !

Οπως είναι γνωστό ότι στις 27.08.2018 υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου: “Κάθετος Άξονας Εγνατίας οδού 60 Δερβένι – Σέρρες – Προμαχώνας (Α25): Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στο τμήμα «Α/Κ Χριστού – Α/Κ Σιδηροκάστρου» από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ .

Ο  δρόμος ντροπή, τμήμα του αυτοκινητόδρομου που αποτελεί την είσοδο/έξοδο της χώρας προς τις Βαλκάνιες χώρες  πρόκειται  επιτέλους να επισκευαστεί !Η  εκκίνηση των εργασιών είχε προγραμματιστεί για το τέλος Σεπτεμβρίου και η ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης ελπίζουμε να γίνει μέχρι τον Νοέμβριο και πριν ξεκινήσουν οι παγετοί το χειμώνα !!

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *