1.000 επιπλέον σερραϊκά νοικοκυριά συνδέονται φέτος στο δίκτυο της Τηλεθέρμανσης (video)Την επέκταση του δικτύου Τηλεθέρμανσης, τη μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην πόλη των Σερρών, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών, Αντώνης Γερασίμου.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο κ. Γερασίμου αναφέρθηκε στη φετινή επέκταση, επισημαίνοντας:
«Στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου Τηλεθέρμανσης, μέσα σε δυόμισι περίπου μήνες, από τον Ιούλιο έως σήμερα, έχουν συνδεθεί 54 νέα κτίρια, ενώ σε εξέλιξη είναι η προσθήκη άλλων 12, στην πόλη των Σερρών.

 

Πέραν της επέκτασης με νέους υποσταθμούς και συνδέσεις στο υπάρχον δίκτυο, δημιουργήσαμε τις υποδομές και καταφέραμε να συνδέσουμε με την Τηλεθέρμανση, μία νέα περιοχή, με αγωγό 300 μέτρων στην οδό Κ. Σταμούλη.

 

Συνολικά, η ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ παρέχει φέτος σε περίπου 1000 νέα νοικοκυριά των Σερρών, τη μοναδική εντελώς ακίνδυνη, καθαρή, φιλική στο περιβάλλον και οικονομικότερη -έως και κατά 44% σε σχέση με κάθε άλλη μορφή ενέργειας- λύση εν όψει της νέας θερμαντικής περιόδου.


 

Αυτό σημαίνει ότι αθροιστικά, στο δίκτυο τηλεθέρμανσης των Σερρών, κατά τη φετινή θερμαντική περίοδο θα είναι συνδεδεμένα περίπου 7.000 νοικοκυριά».

 

Ο κ. Γερασίμου ευχαρίστησε τους Σερραίους «για την κατανόηση που επέδειξαν, κατά τη διάρκεια των εργασιών για την επέκταση του δικτύου μας. Καταλαβαίνετε ότι μέσα σε δυόμισι μήνες, συνδέσαμε 1.000 επιπλέον νοικοκυριά κι αυτό απαιτούσε εργασίες σε διάφορα σημεία της πόλης. Φροντίσαμε να γίνουν τα πάντα πολύ σύντομα και να μην είναι ορατό σε κανένα σημείο ότι έγιναν εργασίες».

Στο περίπτερο της εταιρίας στη SER-EXPO, ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών, μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας, τονίζοντας:

«Σας έχω όμως ευχάριστα νέα και για τη μηδική, καθώς η νέα μας μονάδα έχει μπει στο στάδιο της υλοποίησης, δίνοντας «σάρκα και οστά» σε ένα οραματικό σχέδιο που συλλάβαμε ως ιδέα πριν χρόνια και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία».
Τέλος, αναφερόμενος στη SER-EXPO 2018, ο κ. Γερασίμου επισήμανε: «Μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με χιλιάδες Σερραίους που δίνουν το «παρών» στην έκθεση. Στον καλαίσθητο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας, στο περίπτερο 18 της έκθεσης, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ενημερώνει τους επισκέπτες για το δίκτυο τηλεθέρμανσης, καθώς επίσης για τις ολοκληρωμένες λύσεις σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ που από πέρυσι έχουμε διασφαλίσει σε συνεργασία με τις εταιρίες VOLTON & HRS».

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *