Σέρρες : Σε πλήρη ετοιμότητα ο Αλέξανδρος Χρυσάφης και η «Συμμαχία Σερραίων»(video)

Τις θεματικές ενότητες του αρχικού στίγματος της «Συμμαχίας Σερραίων», παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

 

Tora Bill Payments

Αρχικά ο κύριος Χρυσάφης αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια ενεργών πολιτών που ξεκίνησαν το ταξίδι τους λίγους μήνες πριν, με ανησυχίες, σχέδιο και όραμα για μια πόλη όπως αξίζει στους Σερραίους πολίτες.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών, έχοντας δίπλα τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της συμμαχίας Σερραίων, μίλησε για ένα ανθρώπινο, έξυπνο και λειτουργικό δήμο.

 Στόχος της συμμαχίας Σερραίων είναι ένας δήμος Αλληλέγγυος για τους πολίτες που έχουν ανάγκη, και παράλληλα ένας παραγωγικός δήμος που θα προσελκύει νέους επενδυτές

 

Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, και η σωστή κατανομή και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, όπως και συγκεκριμένες δράσεις στήριξης της νεολαίας αποτελούν κάποιες από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος του συνδυασμού που θα καταρτισθεί και θα ολοκληρωθεί μετά από μία σειρά ανοιχτών παρουσιάσεων και διαβούλευσης με τους Σερραίους δημότες.

 

 

Σε ανάλογες ανοιχτές παρουσιάσεις θα αναπτυχθούν θέματα όπως η διαχείριση υδάτινων πόρων, ο σχεδιασμός που αφορά στον πολιτισμό και στην παιδεία, οι παρεμβάσεις στον Αγροτικό Τομέα, άλλα και η συμμετοχή των νέων στα δημοτικά δρώμενα. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθούν δύο στόχοι όπως επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

Ολοκληρώνοντας ο κύριος Χρυσάφης αναφέρθηκε στην ανθρωπογεωγραφία του ψηφοδελτίου του.

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *