Άγιο φαίνεται πως είχε νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Ροδόπολη και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Καρασαββίδης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής παίζοντας ποδόσφαιρο στο τοπικό πρωτάθλημα όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι.

 

Η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών κρίθηκε σκόπιμη μετά και από τη βοήθεια που δέχθηκε από έναν πρώην διασώστη του ΕΚΑΒ και αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με επαγγελματικό φορτηγάκι αφού το ασθενοφόρο θεωρείται σπάνιο είδος για την περιοχή.

 

Εκεί ξεκινά και η περιπέτεια του νεαρού. Το ασθενοφόρο που θα παραλάμβανε τον ποδοσφαιριστή ξεκίνησε από τις Σέρρες για να φτάσει στη Ροδόπολη κάνοντας 50 λεπτά και άλλα τόσο για να επιστρέψει στο Νοσοκομείο Σερρών.


 

 

Σήμερα φανερά σοκαρισμένος αλλά και συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού Κωνσταντίνος Καραββασίδης μιλώντας στο Επιλογές  αναρωτιέται ποιος είναι αυτός που τους κατατάσσει στους πολίτες τρίτης κατηγορίας, ποιος είναι αυτός που τον αναγκάζει να ρισκάρει τη ζωή του παιδιού τους ενώ ο ίδιος πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές και τις φορολογικές του υποχρεώσεις.


 

 

Να σημειώσουμε ότι στην περιοχή υπάρχει σταθμός του ΕΚΑΒ στην Κοίμηση του Δήμου Ηράκλειας αλλά και στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης υπάρχει παρκαρισμένο ασθενοφόρο που όμως δε χρησιμοποιείται. Ο κος Καρασαββίδης ευλογεί τον εαυτό του αλλά και την τύχη του παιδιού του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 22χρονος γιος του είναι γερός και δε έχασε τη ζωή του.

Από την πλευρά του ο πρώην διασώστης του ΕΚΑΒ στην ίδια πάντα εκπομπή τόνισε τα παρακάτω:

 

 


 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 183