22 C
Serres

Mε επιτυχία η άσκηση Λευκός Καπνός στα Εκκοκιστήρια Βάμβακος Ηράκλειας(video)

Date:

 Άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία λευκός καπνός πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης. Στην άσκηση συμμετείχαν η Πυροσβεστικής Υπηρεσία Σερρών το ΕΚΑΒ Σερρών ο δήμος Ηράκλειας και τα ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε. με έδρα την Ηράκλεια Σερρών. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του τμήματος πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Σερρών.

Πρόκειται για προσομοίωση αντιμετώπισης συμβάντων μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης, με επέμβαση για απεγκλωβισμό ατόμου. Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης έχει γίνει γνωστό ότι ξέσπασε πυρκαγιά μεγάλης έκτασης κι έντασης εντός της αποθήκης, ενώ υπάρχει ένας εργαζόμενος ο οποίος εγκλωβίστηκε καθώς καταπλακώθηκε απο Κλαρκ.

Στην άσκηση έπρεπε να γίνει ταυτόχρονη επέμβαση για κατάσβεση της πυρκαγιάς, απομάκρυνση των εργαζομένων από τον χώρο της αποθήκης και να αποφευχθεί η επέκταση της πυρκαγιάς. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δηλώνει ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συνεργάστηκαν άψογα και υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα





ΕλλάδαMε επιτυχία η άσκηση Λευκός Καπνός στα Εκκοκιστήρια Βάμβακος Ηράκλειας(video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Όλυμπος: Ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ορειβάτης είχε πτώση και τραυματίστηκε στην Κακόσκαλα στον Όλυμπο....

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα