- Διαφήμιση -

Αχτσιόγλου: Η πολιτική της κυβέρνησης στα εργασιακά είναι άκρως τιμωρητική

Αχτσιόγλου: “Η κυβέρνηση παρεμβαίνει στην αγορά όχι για να προστατεύσει, αλλά για να απορρυθμίσει”

«Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν οριστικά το δώρο Πάσχα»
 
 
Την καθυστέρηση στην καταβολή του δώρου Πάσχα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, σχολιάζει με τηλεοπτική της δήλωση, η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, κάνοντας λόγο για «επίμονα εσφαλμένη πολιτική της κυβέρνησης στα εργασιακά».
«Χιλιάδες εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει τελικά το δώρο Πάσχα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καθυστερήσει την καταβολή του έως τα τέλη Ιουνίου», σημειώνει η πρώην υπουργός Εργασίας, επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ δεν υιοθέτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, το δώρο Πάσχα να καταβληθεί τη στιγμή που έπρεπε από το κράτος εξ ολοκλήρου προς τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία».
«Το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι, όχι απλώς να μην έχουν λάβει το δώρο Πάσχα τη στιγμή που το είχαν περισσότερο ανάγκη, αλλά τελικά να κινδυνεύουν να το χάσουν οριστικά» προσθέτει και υπογραμμίζει πως «η επίμονα εσφαλμένη πολιτική της κυβέρνησης στα εργασιακά καταλήγει να είναι άκρως τιμωρητική».

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version