Αφιέρωμα- Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Ένας χρόνος στο “τιμόνι” της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (video)

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Ένας χρόνος στο "τιμόνι" της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Έναν χρόνο στο “τιμόνι” της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών συμπληρώνει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

 

Η παράταξη “Αλληγγύη” του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στο Νομό Σερρών απέσπασε το 63,67% ήτοι 68.825 ψήφους με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο να αναδεικνύεται πρώτος σε σταυρούς από τους υπόλοιπους υποψηφίους της παράταξης και να λαμβάνει 12.104 ψήφους.

Από την πρώτη ημέρα ο κύριος Σπυρόπουλος είχε δείξει τον τρόπο για το πως θα πάει μπροστά ο Νομός Σερρών αφού την ημέρα της ορκοσωσία είχε πει η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων θα φέρει το καλό αποτέλεσμα για τη Μακεδονία και τις Σέρρες.

Όραμά μου είχε αναφέρει ο κύριος Σπυρόπουλος αρχές του 2020 είναι οι υποδομές στην Π.Ε. Σερρών κάτι το οποίο υλοποιεί μέχρι και σήμερα με τις παρεμβάσεις που γίνονται στο οδικό δίκτυο και όχι μόνο.

…και επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία και για να πάει μπροστά ο τόπος είναι η συνέργεια και η συνεργασία. Οι δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών αναφέρουν ότι σύμπραξη με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών είναι άριστη.

Ανάλογη συνεργασία υπάρχει και με τη διοίκηση της ΑΝΕΣΕΡ με τον πρόεδρο Γιάννη Μωυσιάδη να τονίζει ότι τα δείγματα γραφής του κυρίου Σπυρόπουλου είχαν φανεί και από την προεδρεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τον κύριο Μωυσιάδη να σημειώνει ότι ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών ήταν ο καλύτερος πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου τονίζοντας ότι η θητεία θα είναι πολύ επιτυχής.

Αποτελεσματικός, μεθοδικός με γρήγορα αντανακλαστικά μ αυτές τις φράσεις αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Παναγιώτης Σπυρόπουλου ο Αναπληρωτής προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης ανθρωπίνων πόρων π.ε. Σερρών Σωκράτης Κοτζάογλου.

Άριστη χαρακτηρίζει την συνεργασία ανάμεσα στην αντιπεριφέρεια των Σερρών με την ΟΕΒΕΣ, ο πρόεδρος Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Για τον έναν χρόνο διοίκησης του αντιπεριφερειάρχη Σερρών στην Περιφερειακή Ενότητα ερωτήθηκαν και οι Σερραίοι πολίτες.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version