Αφροδίτη Μπάρμπα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το μοντέλο – Ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτα για την κοκαΐνη

Αφροδίτη Μπάρμπα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το μοντέλο – Ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτα για την κοκαΐνη

«Η κατηγορία έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, δηλώνει αθώα» είπε ο δικηγόρος της

ΗΑφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη. Ανέφερε ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου που ανήκει στην ίδια.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε:

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Πηγή newsbeast.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version