Αγρότες των Φερών στη δικαιοσύνη για τους λαθρομετανάστες (video)Το κατώφλι της Εισαγγελίας Ορεστιάδας καλούνται να περάσουν αγρότες της περιοχής προκείμενου να καταθέσουν τι γνωρίζουν για τα γεγονότα που σημειώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο στα Σύνορα του Έβρου και το πώς απέτρεψαν το πέρασμα χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι ήθελαν να περάσουν λαθραία στην Ελλάδα.

 

Μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και στην Ελένη Μωραΐτη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φερών Κώστας Αλεξανδρής τόνισε ότι από τον περασμένο Μάρτιο η κατάσταση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη και πως οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες που βρίσκονται στα σύνορα, συνεργάζονται με τους συνοριοφύλακες και αποτρέπουν την παράνομη είσοδο στη χώρα χιλιάδων ανθρώπων.

 

Πως όμως κλήθηκαν για κατάθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη οι αγρότες;

Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που προχώρησαν στην καταγγελία, ενώ γνωρίζουν ότι εδώ και χρόνια και ειδικότερα τους τελευταίους μήνες ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής των Φερών είναι αρωγός και συμπαραστάτης των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης των ενόπλων δυνάμεων στην προσπάθεια της διασφάλισης των συνόρων της πατρίδας μας από την βίαιη και μαζική εισβολή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που επιδιώκουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος λαθραία;

Μάλιστα ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας πάντα στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και στην Ελένη Μωραΐτη, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του κτηνοτρόφου που λίγες ημέρες πριν οδηγήθηκε και αυτός στην δικαιοσύνη.


Καθώς συνεπλάκη με την ομάδα των Τούρκων, ενώ η καραμπίνα που κρατούσε εκπυρσοκρότησε δύο φορές κατά τη διάρκεια της συμπλοκής

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *