Αλέξανδρος Χρυσάφης: Άμεση προτεραιότητα μου η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Σερρών(video)


Σε σφράγιση του δημοσίου κολυμβητηρίου προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κύριος Γιάννης Μωυσιάδης μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής, καθότι έκρινε ότι είναι ακατάλληλο.

 

Ο νέος δήμαρχος Σερρών κύριος Αλέξανδρος Χρυσάφης  δήλωσε στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να αρχίσει η συντήρηση του κτηρίου με σκοπό να δοθεί άμεσα στο κοινό αλλά και στις αθλητικές ομάδες.

 

Η σύσκεψη που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 08:00 το πρωί και αναμένονται εξελίξεις.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι χθες , ημέρα Δευτέρα 26 Αυγούστου Συνεδρίασε η παράταξη συμμαχία Σερραίων στο ξενοδοχείο Philippos Xenia Resort σχετικά με τις αρμοδιότητες αλλά και τα καθήκοντα τα οποία θα αναλάβει ο κάθε ένας από τους εκλεγμένους από τη 1η Σεπτεμβρίου και Αναμένεται η επίσημη λήψη των καθηκόντων από τους αρμόδιους με την έναρξη του έργου τους.Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αυριανή τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/08/2019 στην αίθουσα ΟΡΕΣΤΗΣ του ξενοδοχείου Elpida Resort θητείας 2019-2023.

 

Η ορκωμοσία θα ξεκινήσει όπως είθισται υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και θα ακολουθήσουν ομιλίες του απερχόμενου δημάρχου αλλά και του νεοεκλεγέντος.

 

1 Σχόλια

  1. Κωνσταντίνος Κυλημβητηριος
    28/08/2019 - 08:32

    Για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο πάλι γκρεμιστετο το ερείπιο και χτυστε ένα καινούργιο.

    Reply

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *