18.8 C
Serres

Αλέξανδρος Χρυσάφης, Κεντρική Ομιλία : Το μέλλον ξεκινάει σήμερα (video)

Date:

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με νεανικό παλμό πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κρονίου η κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη.

 

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων» απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, εξέπεμψε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Δήμος Σερρών γύρισε σελίδα, συμμαχώντας με το αύριο, αφήνοντας πίσω το χθες.

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Αλ. Χρυσάφης μίλησε για μια ισχυρή και πλατιά συμμαχία πολιτών, ιδεών, πολιτικών, δηλώνοντας με έμφαση: «Το μέλλον ξεκινάει σήμερα».

 

 

 

Αλέξανδρος Χρυσάφης, Κεντρική Ομιλία : Το μέλλον ξεκινάει σήμερα

Από αυτό το μέλλον, τόνισε, θα αναδυθεί ένας Δήμος Σερρών πρότυπο, πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος.
Κάλεσε τους Σερραίους να αναρωτηθούν αν τους ικανοποιεί η εικόνα του Δήμου τους και τους προσκάλεσε να αγωνισθούν μαζί για το καινούργιο, το φρέσκο, το καινοτόμο, το διαφορετικό και απαλλαγμένο από εξαρτήσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

 

 

Αλέξανδρος Χρυσάφης, Κεντρική Ομιλία : Το μέλλον ξεκινάει σήμερα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερραίων επιφύλαξε και μια απάντηση στα περί αυτοδιοικητικής εμπειρία, σημειώνοντας:

«Η Εμπειρία σηματοδοτείται από το αποτέλεσμα…

Ποιος είσαι και τι κατάφερες, από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησες.


Από μόνη της δεν αρκεί…. Η εμπειρία σημαίνει αποτέλεσμα….

Έμπειρος χωρίς αποτέλεσμα σημαίνει αποτυχία. Και εάν κάποιοι διαφημίζουν ότι είναι 20 και 25 χρόνια στην πολιτική, αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και να το σκεφτούν και αυτοί σοβαρά γιατί αυτό αποτελεί βαρίδιο και όχι τίτλο τιμής.

Βαρίδιο γιατί είναι συνυπεύθυνοι για αυτή την εικόνα του τόπου μας, για αυτή τη στασιμότητα, για αυτό το σήμερα που δεν μας αξίζει.

 

Αλέξανδρος Χρυσάφης, Κεντρική Ομιλία : Το μέλλον ξεκινάει σήμερα

Άρα αντί να διατυμπανίζουν κάποιοι την μακροχρόνια εμπειρία τους στην πολιτική ας απολογηθούν γιατί όταν ψάχνουν ευθύνες για την κατάσταση του σήμερα ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους.

Δεν ήμασταν εμείς μέλη στα δημοτικά συμβούλια, δεν ήμασταν εμείς που αντιδρούσαμε σε οτιδήποτε γινόταν από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δεν ήμασταν εμείς που βάζαμε φρένο στη συμπόρευση και στη συνεργασία που ήταν απαραίτητες για να γίνουν έργα εδώ στον τόπο μας.

Και επειδή εδώ στις Σέρρες δεν είμαστε λωτοφάγοι ξέρουν πολύ καλά οι δημότες μας ποιοι έλεγαν όχι στα πάντα, ποιοι μηδένιζαν και ποιοι απλώς κατηγορούσαν».

Στο λεπτομερές, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» αντιπαρέβαλε τους σύγχρονους «Μαυρογιαλούρους», που υπόσχονται σε όλους τα πάντα και αντιλαμβανόμενοι το τραγικό έλλειμμά τους σε προγραμματικές θέσεις επιδόθηκαν σε «χαρτοκοπτική» παρουσιάζοντας, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, ένα κολάζ από κενές ιδέες!

Στον αντίποδα αυτών των πρακτικών που ανήκουν στο χθες παρουσίασε το στοχευμένο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων», που συστηματικά και μεθοδικά προετοιμάσθηκε τον τελευταίο χρόνο κι αποτελεί την ασφαλή έξοδο του Δήμου Σερρών από το γκρίζο χθες και την είσοδό του σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης, με έμφαση στην καθημερινότητα και την αλληλεγγύη.

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερραίων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που στον συνδυασμό του συμμετέχουν άνθρωποι που διακατέχονται από το ίδιο πάθος για απαντήσεις και λύσεις στο σήμερα και το αύριο του τόπου.

«Συμμάχους» που διψούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συμφωνίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

«Συμμάχους» τεχνοκράτες, ανθρώπους της καθημερινότητας, της εργασίας, του μόχθου, της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης, της αγροτιάς, της εμπειρίας, της φρεσκάδας, του ενθουσιασμού.

«Συμμάχους» από όλα τα σημεία του Δήμου μας, από όλες τις ηλικίες,

«Συμμάχους» που προέρχονται από εσάς, αγωνίζονται με σας και θα πετύχουν για σας!»

Κάλεσε, τέλος, τους συμπολίτες του να αξιολογήσουν τις προτάσεις, την αξιοπιστία, την αποφασιστικότητα, την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τις ικανότητες των υποψηφίων και να εμπιστευθούν την «Συμμαχία Σερραίων», δίνοντας με την ψήφο τους την ευκαιρία να γεννηθεί το καινούργιο.

Ο κ. Χρυσάφης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:
«Η νίκη μας σε αυτές τις εκλογές θα είναι νίκη όλων των Σερραίων».

ΔημοτικέςΔήμος ΣερρώνΑλέξανδρος Χρυσάφης, Κεντρική Ομιλία : Το μέλλον ξεκινάει σήμερα (video)

Μοίρασε τη δημοσίευση:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τα νέα μέλη των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στη σύσταση και τον ορισμό της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής...

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Σερρών σε άπορες μονογονεϊκές οικογένειες – video

Σε διανομή τροφίμων σε άπορες μονογονεϊκές οικογένειες θα προχωρήσει...

Δήμος Σερρών: Δωρεάν self test στο προσωπικό καθαριότητας των σχολείων- video

Οι σχολικές καθαρίστριες όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τον...