Αλέξανδρος Χρυσάφης: “Ευγνωμοσύνη και ευθύνη” -Οφείλουμε το αύριο να απαντήσει στο χθες

Αλέξανδρος Χρυσάφης: "Ευγνωμοσύνη και ευθύνη" -Οφείλουμε το αύριο να απαντήσει στο χθες

Σε μαζική συμμετοχή στο δεύτερο γύρο των εκλογών στο Δήμο Σερρών καλεί ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αλ. Χρυσάφης τους Σερραίους δημότες προκειμένου, όπως αναφέρει σε μήνυμά του, να επικυρωθεί το μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και ευθύνη τα συναισθήματα απέναντι σε όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την πρόταση της «Συμμαχίας Σερραίων».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συνδημότες μας, σε όλους τους φίλους και εθελοντές που πίστεψαν στην οικογένεια της «Συμμαχίας» και συμμετέχουν σε ένα ταξίδι που ανέδειξε το φρέσκο, το νεανικό, το καινοτόμο και το δημιουργικό.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και η μεγάλη δύναμη που μας δώσατε αναδεικνύοντας τη «Συμμαχία Σερραίων» με ποσοστό 43,65%, πρώτη δύναμη στο νέο δημοτικό συμβούλιο, μας οπλίζει με αισιοδοξία, ελπίδα και αποφασιστικότητα για το μέλλον!
Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε μας δημιουργεί μεγάλη ευθύνη. Θα φανούμε αντάξιοι της!
Την Κυριακή το μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής που δόθηκε από τους συνδημότες μας ελπίζουμε ότι θα επικυρωθεί μέσα από μια μαζική προσέλευση στις κάλπες.

Στη γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.
Οφείλουμε το αύριο να απαντήσει στο χθες!»

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version