Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στόχος μια πιο δίκαιη Ευρώπη, χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσισμό

Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ευχαρίστησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μετά την ανακοίνωση του ονόματός του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Ως αθλητής, έμαθα να αγωνίζομαι από μικρό παιδί μέχρι να πετύχω τους στόχους μου και ως Ολυμπιονίκης έμαθα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού απέναντι στον συνάνθρωπο ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας και φυλής. Νιώθω την ανάγκη να εμφυσήσω τις αξίες αυτές που διδάχτηκα στις νέες γενιές, να επαναφέρω τον αθλητισμό στο “βάθρο” της καθημερινότητας των νέων, και τέλος, να βάλω κι εγώ τη “σφραγίδα” μου στην προσπάθεια που γίνεται για μια πιο δίκαιη Ευρώπη χωρίς ρητορικές μίσους και ρατσιστικές τάσεις», δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.

 

Ο δύο φορές «αργυρός» Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο (το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο), ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα «για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ως Ολυμπιονίκης που έχω αγωνιστεί κάτω από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, αλλά και της Ολυμπιακής σημαίας, η ευθύνη και το χρέος μου απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αλλά και απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, είναι μεγάλη».

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version