Αναστάσιος Λασπάς : “Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας”(video)ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών Λασπάς Αναστάσιος επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Διοικητήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σερρών.

 

Ο κ. Λασπάς συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μωυσιάδη Ιωάννη για την πολύχρονη ενασχόληση του με τα κοινά του νομού και του Δήμου Σερρών και αντάλλαξε απόψεις με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Σερρών κ. Τανταλάκη Ευαγγελία και τον Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Σερρών κ. Δερμεντζή Στέργιο καθώς και με υπαλλήλους των υπηρεσιών.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με συμπολίτες και συναδέλφους οι οποίοι του εξέθεσαν σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με την ανάπτυξη και ανάδειξη της πόλης των Σερρών και του νομού.

 

Αργότερα σε γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Λασπάς κάνει λόγο για το διακύβευμα των εκλογών :
Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Οι εκλογές, η Δημοκρατία αποκτά και πάλι την ουσία της».


Και καταλήγει: « Στις 7 Ιουλίου κάνουμε το πρώτο βήμα για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια χώρα καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε και από αυτή που ζήσαμε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετέχω ενεργά σε αυτό τον ωραίο και τίμιο αγώνα. Θα είναι πραγματικά τιμή για εμένα να με εμπιστευτούν οι Σερραίοι και οι Σερραίες να φέρω τη δική τους φωνή στη Βουλή των Ελλήνων και να τους εκπροσωπήσω με υπευθυνότητα και με τη γνώση ότι έχω ευθύνη στους απέναντι στους γείτονές μου, τους συγχωριανούς μου, τους συμπολίτες μου. «

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *