-Διαφήμιση-

Ανδρέας Ξανθός από Σέρρες: “Η κυβέρνηση θέλει ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας”- video

Την Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Υγείας , μετά από σχετική πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών.

Κύριος σταθμός των επισκέψεων του ήταν οι μονάδες υγείας του Νομού και πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους του τομέα υγείας.

Πρώτος σταθμός του, το ΚΥ Σιδηροκάστρου όπου τον υποδέχθηκε ο Δ/της του ΚΥ κ. Χρήστος Χαϊδευτός.
Ο πρώην Υπουργός Υγείας δήλωσε πως οι άνθρωποι της πρωτοβάθμιας φροντίδας έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να συμβάλλουν στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας καθώς και ότι υπήρξε έλλειμμα καλού σχεδιασμού από το υπουργείο στη διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας.
Η κυβέρνηση θέλει ιδιωτικοποίηση του συστήματος της υγείας ανέφερε ο κ. Ξανθός καθώς και ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει πιο είναι το νόημα αυτής της μεγάλης κρίσης .
Θέσαμε τους προβληματισμούς μας στον πρώην υπουργό δήλωσε ο κ. Χαϊδευτός, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα της ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version