Αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή η συμπεριφορά του Δημάρχου Σιντικής (video)Συμφώνησαν να παραιτηθούν όλοι, δήμαρχος και αρχηγοί της αντιπολίτευσης στο δήμο Σιντικής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προς την κυβέρνηση για το ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα για τη δομή μεταναστών στο Κλειδί.

 

Μάλιστα έκλεισαν ραντεβού με το δήμαρχο στις 10 το πρωί στο δημαρχιακό μέγαρο και ήταν όλοι εκεί…. Εκτός από τον δήμαρχο , ο οποίος ενημέρωσε λίγη ώρα πριν…. με e mail προς τον κο Παναγιωτίδη ότι θα απουσιάζει

Ο κος Ζήσης Λούγγος από την πλευρά του κάνει λόγο για εξαπάτηση από το δήμαρχο Σιντικής τόσο στο πρόσωπό της αντιπολίτευσης όσο και στους δημότες, αφού ήρθαν όλοι όπως δείχνει και μπροστά στην κάμερα με τις παραιτήσεις στο χέρι και καταλήγει χαρακτηρίζοντας το δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη, επικίνδυνο για τον τόπο

 

Μάλιστα ο κος Λούγγος χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς προς το δήμαρχο κάνοντας λόγο για ψευτιές και υπεκφυγές από πλευράς του δημάρχου και υποστηρίζει ότι κατέστρεψε τον τόπο
Η κα Όλγα Φυταγγουρίδου από την πλευρά της κάνει λόγο για απαξίωση από το δήμαρχο του 45% των δημοτών  και τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του.


 

 

H  απάντηση του Δήμαρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη,

Κύριε Παναγιωτίδη, εσείς ο κύριος Λούγγος Ζήσης και η κυρία Φυταγκουρίδου Όλγα, τους οποίους κατά δήλωσή σας εκπροσωπείτε, εφόσον διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε πλέον ανταποκριθείτε στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου του δήμου Σιντικής, έχετε το αναφαίρετο ατομικό δικαίωμα της παραιτήσεως, από το αξίωμα στο οποίο εκλεχθήκατε.

 

Υποθέτω δε, ότι γνωρίζετε το πώς, πού και το αρμόδιο όργανο του δήμου Σιντικής, στο οποίο υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους οι επιθυμούντες αυτό δημοτικοί σύμβουλοι, για το έγκαιρο και νόμιμο της παραίτησης.

Ως Δήμαρχος Σιντικής, τη Δευτέρα το πρωί θα βρίσκομαι στο γραφείο μου προεδρεύοντας σε προγραμματισμένες συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, αντιδημάρχους, με μέλη της εκτελεστικής και οικονομικής επιτροπής, ασχολούμενος με την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας, εκτελώντας τα καθήκοντα μου, που με μέγιστη πλειοψηφία μου ανέθεσαν οι δημότες Σιντικής προ ολίγων μηνών.

Η εκπλήρωση αυτή των καθηκόντων και των ευθυνών του δημάρχου, δεν μου επιτρέπει τη συμμετοχή σε συναντήσεις ως αυτή που αναφέρετε στο μήνυμά σας, σε κακόγουστες επικοινωνιακές φιέστες κενές περιεχομένου, άσχετων με την ιδιότητα μας ως αυτοδιοικητικών, γενόμενων μόνο προς αναζήτηση λίγης, ¨δεκαπεντάλεπτης¨ δημοσιότητας, αυτών που άλλως η λήθη είναι το αποτέλεσμα της ανύπαρκτης παρουσίας τους στο Δήμο Σιντικής.

Το μεταναστευτικό ζήτημα, όπως οι δημότες μας και μη, γνωρίζουν άριστα αποτελεί μείζων Εθνικό ζήτημα, αποκλειστικής αρμοδιότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το δημοτικό συμβούλιο με ψήφισμά του έχει εκφράσει τη θέση του για το μεταναστευτικό ζήτημα. Ψήφισμα το οποίο τηρώ και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου θα προχωρήσω σε όλες τις ενέργειες προς υλοποίησή του και ως εκ τούτου η παραίτηση δεν είναι πράξη, αλλά ¨φυγή¨ από τις ευθύνες της θέσεως, ως πρώην στρατιωτικός γνωρίζετε ότι την καλούσαμε «δειλία προ της μάχης» και έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες .

Με τιμή

ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ

 


 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *