Αντιπεριφερειάρχης Σερρών: “Προσοχή, ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων” (video)Mε πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών, με θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι Δήμαρχοι: Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Ηράκλειας Γεώργιος Κουτσάκης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Δημήτριος Μικρός, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Σερρών κ. Σωτήρης Δημητράκης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης
Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας συνόδευαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ κ. Νίκος Ιωάννου και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ κ. Χαράλαμπος Στεργιάδης.

 

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε των Σερρών ο αντιπεριφεριάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην σύσκεψη, συνέστησε για μια ακόμη φορά στους Σερραίους , ψυχραιμία καθώς και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Προς το παρόν της Π.Ε. Σερρών παραμένει στο επίπεδο 3 του «πορτοκαλί» συναγερμού.

Όπως τονίστηκε, αναλόγως της εξέλιξης των επιδημιολογικών δεδομένων που θα προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα από τη συνέχιση των ελέγχων που διεξάγονται από τον ΕΟΔΥ στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, θα σταθμισθούν και οι επόμενες εξελίξεις.

 


Views: 23

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *