16.4 C
Serres

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Κρόνου, λογική στις σχέσεις…

Date:

Στις 17/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του κυβερνά τον Αιγόκερω (16ο 40’).

 

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς η λογική επιβάλλεται στο συναίσθημα. Όταν η Αφροδίτη βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο αυτό που καλείται να μάθει το άτομο είναι η υπομονή, ενώ για να αποκτήσει την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να μάθει ότι δεν πρέπει να απαξιώνει τον εαυτό του περιμένοντας από τους άλλους να τον αγαπήσουν, αν δεν αγαπήσει πρώτα ο ίδιος τον εαυτό του, και δεν μάθει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνει τα ασήμαντα σημαντικά.

 

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα αναγκαστούμε να μάθουμε να λειτουργούμε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα και αν δεν το κάνουμε θα νιώσουμε συναισθηματικά ανασφαλείς, είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, μαθαίνουμε να λειτουργούμε με κανόνες που μας βάζουν άλλοι, δημιουργούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας , ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουμε στη δημιουργία σχέσεων για λόγους συμφέροντος. Επίσης , θα αναγκαστούμε να είμαστε πολύ προσεχτικοί στην διαχείριση των οικονομικών μας και να αποφύγουμε τις άσκοπες σπατάλες.

Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.
Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον και γιατί όχι να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Αφήστε στην άκρη το σύνδρομο του καλού παιδιού γιατί όπως έχετε διαπιστώσει μέχρι στιγμής δεν σας έχει βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες για εσάς τους Ταύρους. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να είστε προσεχτικοί και μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη συνόδου αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, ώστε να μην νιώθετε οικονομική ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο είναι κάτι που πρέπει να κάνετε άμεσα.

ΛΕΩΝ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί. Αυτό μπορεί να σας μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια σας προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Σε σταθερές βάσεις βάζετε την ζωή σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βάλετε με την βοήθεια των φίλων σας τα σχέδια σας σε στέρεες βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να γίνει ερωτική.

ΖΥΓΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εξέλιξη της καριέρας σας απ’ ότι στην οικογένεια σας. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη της οικογένειας σας τα οποία νιώθουν ότι τους παραμελείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοβαροί και μετρημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε με σοβαρότητα τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας θα παίξει η παρουσία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας πρόσωπο θα αναγκαστείτε να δείξετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε αυστηρά όρια και κανόνες στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Όσο για τα κακόβουλα σχόλια όσων λένε ότι κινείστε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον, απλά δεν σας αγγίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από πολλά σκαμπανεβάσματα περνάει η διάθεση σας αυτές τις ημέρες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας πιέσει αρκετά, καθώς θα είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε νέους κανόνες στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς για προληπτικούς λόγους θα πρέπει να αποχωριστείτε ορισμένες διατροφικές αδυναμίες.

ΙΧΘΥΣ

Με τα πρέπει και τα θέλω σας έχετε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή τη χρονική περίοδο η δουλειά είναι πιο σημαντική από την διασκέδαση.

 

oroskopos.tv

ΕλλάδαΓυναίκαΑντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Κρόνου, λογική στις σχέσεις…

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νίκος Σεργιανόπουλος: 15 χρόνια από την άγρια δολοφονία του- Το χρονικό του εγκλήματος

 Μία Πέμπτη σαν όλες τις άλλες ξεκινούσε την 4η...

Γ. Τσούνης: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδας στον επανασχεδιασμό του ενεργειακού χάρτη της ΝΑ Ευρώπης

«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν σθεναρά τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας...

Ψυχοσάββατο Πεντηκοστής: Τι συμβολίζει για τους πιστούς, τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε

Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής, λέγεται...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα