Απάντηση Αραμπατζή σε Χρυσάφη : «Οι Σέρρες είναι ήδη έξυπνη πόλη» (video)

Με αφορμή τις δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη για τις δράσεις που έχει ήδη αναλάβει η «συμμαχία Σερραίων», και μεταξύ αυτών είναι και η δημιουργία μιας «έξυπνης πόλης»,

 

 

NIKOS ZAPARAS

ήρθε σήμερα με συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων να απαντήσει πως η «Σέρρες είναι ήδη έξυπνη πόλη».

 

Ο κύριος Αραμπατζής αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχει υλοποιήσει η νυν δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη, και σε όσες δράσεις σκοπεύει να υλοποιήσει.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα φωτοβολταϊκά που τοποθετήθηκαν στην στέγη 32 σχολείων, την ένταξη του δήμου σε πρόγραμμα επιτυγχάνοντας να μειώσει τις δαπάνες των απορριμματοφόρων και των άλλων δημοτικών οχημάτων, μέσω ενός συστήματος που τοποθέτησε στα ρεζερβουάρ των οχημάτων.

 

 

Επίσης αναφέρθηκε στην ένταξη του δήμου Σερρών στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου “Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Σερρών” το οποίο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υλοποιηθεί. Όπως και την αναβάθμιση φωτεινών σηματοδοτών με προσθήκη ηχητικών διατάξεων για τα ΑμεΑ”, το οποίο και αυτό δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα.

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *