Απάντηση του Αντώνη Αντωνιάδη στον διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών (video)Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο Σερρών μετά την παραίτηση του διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής και συντονιστή του τμήματος covid 19 κου Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Σαφείς είναι οι αιχμές τόσο προς τη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και προσωπικά προς το διευθυντή του νοσοκομείου Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο κος Αντωνιάδης δέχεται πιέσεις από την κεντρική διοίκηση να επιστρέψει στο νοσοκομείο Σερρών. Ήδη , από χθες που έγινε γνωστή η παραίτησή του ήταν πολλά τα τηλεφωνήματα από υψηλόβαθμα στελέχη να ανακαλέσει την απόφασή του.

Ο κος Αντωνιάδης φέρεται ενοχλημένος από τη διοίκηση του νοσοκομείου και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του αφήνει αιχμές προς τη διοίκηση λέγοντας ότι έγινε δέκτης απαράδεκτης συμπεριφοράς με την ανοχή της διοίκησης

Παράλληλα σε ανάρτησή του στο facebook σε υψηλούς τόνους δηλώνει ότι εξωθήθηκε σε παραίτηση και ξεκαθαρίζει ότι η παραίτησή του δεν έχει να κάνει με συνταξιοδότηση , αφού είχε προγραμματίσει να συνταξιοδοτηθεί τον Δεκέμβριο του 2021.


« Επειδή ακούγονται διάφορα προβαίνω στην παρακάτω Διευκρίνιση

 

Προγραμμάτιζα να συνταξιοδοτηθώ τον Δεκέμβριο του 2021 παρ οτι προ πολλού θεμελίωσα συνταξιοδοτικο δικαίωμα επειδή είχα ως στόχο ,μια κλινική που παρέλαβα υποβαθμισμένη να την αφήσω φεύγοντας ισάξια με τις αντίστοιχες των τριτοβάθμιων Νοσοκομείων, κάτι που σχεδόν πετύχαμε.

Εξωθήθηκα σε παραίτηση από απαξιωτικές συμπεριφορές»

 

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το διευθυντή του νοσοκομείου Σερρών κο Φαρμάκη μας ενημέρωσε ότι δεν είχε ενημέρωση για τους λόγους της παραίτησης του κυρίου Αντωνιάδη

 

«Έλαβα ένα χαρτί με την παραίτηση του κου Αντωνιάδη, δεν έχω μιλήσει μαζί του για τους λόγους της παραίτησής του.»

Σε ερώτηση για το ποιος θα πάρει τη θέση του κου Αντωνιάδη, καθώς ήταν διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής και συντονιστής του τμήματος covid 19 o κος Φαρμάκης ανέφερε: «Καταρχήν , δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει δεκτή η παραίτηση».

 

 

Views: 25

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *