Αποχή μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Επανομής λόγω…κορωνοϊού

Απείχαν από τα μαθήματα τους σήμερα οι μαθητές στο 1ο ΕΠΑΛ Επανομής στη Θεσσαλονίκη μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην πόλη.

 

Οι μαθητές του σχολείου πανικοβλήθηκαν γιατί κάποιοι συμμαθητές τους είχαν ταξιδέψει το προηγούμενο διάστημα στην Ιταλία, χωρίς βέβαια να εμφανίζουν κάποια συμπτώματα του ιού.

Τα παιδιά απείχαν από τα μαθήματα τους διότι ζήτησαν να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε να προφυλαχθούν από το ενδεχόμενο να νοσήσουν από τον κορωνοϊό.

Το σχολείο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή ενημερώσεις προς τους μαθητές και τους γονείς των παιδιών. Επίσης θα παρέχει απολυμαντικά και θα προβεί σε ενέργειες για να τα προστατέψει.

«Σημειώθηκε ένας μικροπανικός στο σχολείο σήμερα το πρωί. Ξεπερνούμε με ψυχραιμία τα μικροβλήματα που δημιουργούνται. Παίρνουμε όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών. Το σχολείο αύριο θα λειτουργήσει κανονικά», δήλωσε στο Thestival.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *