13.1 C
Serres

Απόβαση 23 Τούρκων στη Χίο που ζητούν άσυλο

Date:

23 Τούρκοι πολίτες, ανάμεσα τους και αρκετά παιδιά αποβιβάστηκαν με τη χρήση σκάφους το απόγευμα της Πέμπτης σε παραλία του Βροντάδου, ζητώντας πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα και υποστηριζοντας ότι διώκονται από το καθεστώς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με το politischios.gr.

Το Λιμεναρχείο Χίου συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι έχουν ρόλο διακινητών ενώ οδήγησαν το σκάφος έξω από το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου.


Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ και αναμένεται να μεταφερθούν στη δομή καραντίνας της Λευκωνιάς και μετά από ημέρες στην Αθήνα, όπου θα αποφασιστεί η τύχη του αιτήματος τους.

ΕλλάδαΑπόβαση 23 Τούρκων στη Χίο που ζητούν άσυλο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Υπουργείο Υγείας: Τι αλλάζει στα φάρμακα των νοσοκομείων από τη Δευτέρα – Πώς θα γίνονται οι προμήθειες

Αλλαγές στα φάρμακα των νοσοκομείων έρχονται από τη Δευτέρα...

Βόλος: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 11χρονου από τον πατέρα του με κοντάρι – «Θα σε αφήσω χωρίς πόδια»

Μια σοκαριστική καταγγελία που αφορά κακοποίηση και ξυλοδαρμό παιδιού...

Φωτιά σε πολυκατοικία στον Πειραιά: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για μεγάλη φωτιά που...

Ηράκλειο: Η ιστορία της ταφής σε ένα μουσείο

Βρίσκεται μια «ανάσα» από το κέντρο του Ηρακλείου και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα