Αριάδνη Παπαφωτίου: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του Δήμου Σερρών από τα πρώτα κρούσματα

Το ΔΕΥΤΕΡΟ επιβεβαιωμένο κρούσμα ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ στις ΣΕΡΡΕΣ είναι επίσημο.

 

–Η διασπορά του ιού την περασμένη εβδομάδα ήταν μεγάλη.
–Ήδη οι κάτοικοι της Ορεινής και άλλων χωριών του νομού όπου έκανε καθημερινά υπηρεσία η γιατρός που βρέθηκε πρώτη με τον ιό, είναι σε αναστάτωση.
Τις επόμενες ημέρες, θα φανεί ο όγκος των περιστατικών.
=========================

–Σήμερα, στην τηλεδιάσκεψη που κάνουμε τακτικά με πρωτοβουλία του Δημάρχου όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, ζήτησα από τον κ. Χρυσάφη (Alexadros Xrisafis) να απευθύνει τηλεοπτικό ΜΗΝΥΜΑ στους συνδημότες μας και εκ μέρους όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μεταφέρει ΕΚΚΛΗΣΗ για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

–Επίσης του ζήτησα να κοινοποιήσει όλες τις επίσημες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των περιστατικών και των νοσηλευόμενων στις Σέρρες, ώστε να συνειδητοποιησουμε ΟΛΟΙ οτι η κατάσταση είναι ΣΟΒΑΡΗ και πρέπει να αποφύγουμε να την κάνουμε ΚΡΙΣΙΜΗ.

==========================
–Εξυπακούεται πως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι επικεφαλής κ.κ. Στέφανος Φωτιάδης, Θεοδωρος Αραμπατζης, Antonis Georgoulas και Παυλος Φαρμακης Λαιλιας Κρεοπωλειο δηλώσαμε εξ αρχής και αυτοβούλως παρόντες στις ανάγκες που θα προκύπτουν συνεχώς από εδώ και πέρα.–ΜΑΖΙ με την Δημοτική Αρχή που έχει την ευθύνη του συντονισμού, ΟΛΟΙ μας στην μάχη.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *