ΑΣΕΠ 4Κ/2018: Ανακοίνωση πρακτικής δοκιμασίας για προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠΑνακοίνωση για την πρακτική δοκιμασία του κλάδου ΥΕ της προκήρυξης 4Κ/2018 εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

 

 

Γνωστοποιείται ότι, η πρακτική δοκιμασία του κλάδου ΥΕ Εργάτες (ΕΤ2), Κωδικοί Θέσεων 104, 105, 106 και 108, που προβλέπεται στο Κεφάλαιο Δ΄ της προκήρυξης 4Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/12-4-2018, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η ειδική πρακτική δοκιμασία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Λ. Ψυττάλειας της ΕΥ∆ΑΠ Α.Ε. και θα περιλαμβάνει τα εξής: 1) Κατάβαση κατά μόνας σε εξομοιωτή αντλιοστασίου αποχέτευσης και παραμονή σε αυτό για 5 λεπτά της ώρας, φέροντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Οι λεπτομέρειες της δοκιμασίας περιγράφονται στο συνημμένο “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3”. 2) .

 

Φόρτωση με φτυάρι οικοδομικού καροτσιού μονής ρόδας με αδρανή υλικά (αμμοχάλικο), μεταφορά του σε διαδρομή 60 μέτρων και εκφόρτωσή του με ανατροπή.

Οι λεπτομέρειες της δοκιμασίας περιγράφονται στο συνημμένο “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4”. 3) Ανύψωση και μεταφορά τυποποιημένου σάκου τσιμέντου 25 κιλών, με ανάβαση και κατάβαση τυπικής κλίμακας ενός οικοδομικού ορόφου.

 


Οι λεπτομέρειες της δοκιμασίας περιγράφονται στο συνημμένο “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5”. Καλούνται να λάβουν μέρος συνολικά εκατό εξήντα εννέα (169) υποψήφιοι, εβδομήντα (70) φερόμενοι ως διοριστέοι και ενενήντα εννέα (99) ως επιλαχόντες, σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα στο “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1”.

Οι υποψήφιοι θα συγκεντρωθούν την αναγραφόμενη στον συνημμένο πίνακα ημερομηνία και ώρα 07:30 π.μ. το αργότερο, στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΣΤΑΣΥ, πρώην ΗΣΑΠ) στον Πειραιά, Ακτή Καλλιμασιώτη, απ’ όπου θα μεταφερθούν στο χώρο της πρακτικής δοκιμασίας με μέριμνα της ΕΥ∆ΑΠ.

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν με δικό τους μέσον στον χώρο της δοκιμασίας το αργότερο μέχρι ώρας 08:00 π.μ., στην παρακάτω διεύθυνση: Εγκαταστάσεις ΕΥ∆ΑΠ Α.Ε. – Κ.Ε.Λ. Ψυττάλειας, Κοντόπουλου και Κων/νου Παλαιολόγου, 187 55 Κερατσίνι-∆ραπετσώνα.

 

Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος Ι.Χ. αυτοκινήτων και δίκυκλων, εντός των εγκαταστάσεων της ΕΥ∆ΑΠ.

Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν έχοντας μαζί τους το ∆ελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (π.χ. διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Θα πρέπει επίσης να φροντίσουν ώστε ο ρουχισμός τους να είναι κατάλληλος για την πρακτική δοκιμασία (π.χ. αθλητική φόρμα ή φόρμα εργασίας και αθλητικά υποδήματα).

Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας περιγράφονται στο συνημμένο “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2”.

Υποψήφιοι οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν θα προσέλθουν στην ειδική πρακτική δοκιμασία ή θα κριθούν ακατάλληλοι σε κάποιο στάδιο αυτής, θα διαγραφούν από τους πίνακες κατάταξης του οικείου κλάδου.

Πηγή dikaiologitika.gr

Views: 15

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *