Ασθενής με κορωνοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο «Παμμακάριστος» και αναζητείταιΜία ακόμη περίπτωση ασθενούς με κορωνοϊό, που το έσκασε από νοσοκομείο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, χθες το μεσημέρι ένας αλλοδαπός ασθενής, αφρικανικής καταγωγής, έφυγε από το νοσοκομείο “Παμμακάριστος”, έχοντας φλεβοκαθετήρα και τον αναζητεί η αστυνομία.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μία τραυματιοφορέας, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, γεγονός που προκαλεί ανησυχία. Η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία την Πέμπτη, έκανε το τεστ και αποκαλύφθηκε πως είναι θετική στον ιό. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι νόσησε την τελευταία ημέρα εργασίας, γιατί μετά θα έκανε χρήση της άδειας ειδικού σκοπού.

Δύο ακόμη εργαζόμενοι, ένας γιατρός και ένας υπάλληλος από τη νοσηλευτική υπηρεσία, νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο. Αφού πήραν εξιτήριο ενώ ήταν ακόμη θετικοί, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, θα παραμείνουν σε καραντίνα σπίτι τους.

Σε σχετική ενημέρωση, αναφέρεται επίσης ότι το αιμοδυναμικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων είναι κλειστό για μία εβδομάδα, καθώς μία νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και όλο το προσωπικό βρίσκεται σε καραντίνα. Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων.


πηγή real.gr

Views: 4

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *