Αστυνομικός – μέλος της ΝΔ βρίζει τον Αλέξη ΤσίπραΈνας αστυνομικός, που δηλώνει μέλος της Νέας Δημοκρατίας βρίζει χυδαία τον Αλέξη Τσίπρα σε αναρτήσεις του στο Facebook.

 

Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενός αστυνομικού και μέλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, στις αναρτήσεις βρίζει χυδαία τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως ηγέτη. Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης παραθέτει και τον αριθμό του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό ντροπιαστικό ποστ του αστυνομικού, Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου, ο οποίος σε άλλες αναρτήσεις του αναφέρει ότι «το Κράτος είναι τα ΜΑΤ», ενώ προκαλεί τους αναρχικούς, τους οποίος χαρακτηρίζει ως «κόπρους», και τονίζει ότι τα ΜΑΤ «από αύριο θα βρίσκονται στα Εξάρχεια».


 

Δείτε τις χυδαίες αναρτήσεις του αστυνομικού:

 

 

Ένταση με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο

Ένταση ανάμεσα σε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και νεολαίους της ΟΝΝΕΔ έλαβε χώρα σε σχολείο στο Ρίο, το οποίο στεγάζει εκλογικά τμήματα. Οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ όταν έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν να επιτίθενται φραστικά στο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την περιοχή. Αρχικά, τον κατηγόρησαν ότι εμφανίζεται ως επόπτης του κόμματος κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου με σκοπό να προωθεί ψηφοδέλτια συγκεκριμένης υποψήφιας του κόμματος του.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΟΝΝΕΔ φέρονται να εμφάνισαν οι ίδιοι ένα άλλο έγγραφο, με το οποίο υποστήριζαν ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι επόπτες του κόμματος. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά μετά από λίγο με την γυναίκα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, να βρίσκεται στο έδαφος. Από κύκλους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας επιβεβαιώνεται το επεισόδιο που έγινε στο εκλογικό τμήμα στο Ρίο, ωστόσο διαψεύδεται ότι σε αυτό είχαν εμπλοκή μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν σχέση με τα όργανά της.

Παράλληλα, οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν πως το επεισόδιο σε βάρος της γυναίκας στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στο Ρίο προκλήθηκαν από πολύ συγκεκριμένα άτομα που έχουν σχέση με το γραφείο υποψηφίου του κόμματος. Η γυναίκα, θύμα του επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πτώση της στο έδαφος όταν «άναψαν τα αίματα» στο επεισόδιο. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

pagenews.gr
 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *