Αθήνα: Βρέθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ο 29χρονος αγνοούμενος

Αθήνα: Βρέθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ο 29χρονος αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 29χρονου Νοντάρι Κουπρασβίλι, του οποίου τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 17 Νοεμβρίου από την Αθήνα.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, ο 29χρονος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

 
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Η περιπέτεια του Νοντάρι (ον) Κουπρασβίλι (επ), 29 ετών, έληξε σήμερα 26.11.2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Νοντάρι (ον) Κουπρασβίλι (επ) εξαφανίστηκε στις 17.11.2021 απογευματινές ώρες, από την περιοχή της Αθήνας. Η δήλωση για την εξαφάνιση του Νοντάρι (ον) Κουπρασβίλι (επ) πραγματοποιήθηκε στις 25.11.2021, όπου την ίδια ημέρα ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και «To Χαμόγελο του Παιδιού» που άμεσα προέβη σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Σήμερα 26.11.2021, λάβαμε κλήση, αρχικά από άτομο του ιατρικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας και στη συνέχεια από άτομο του διασωστικού πληρώματος του ΕΚΑΒ, τα οποία μας πληροφόρησαν ότι στις 18.11.2021 πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, άτομο το οποίο φέρει τα χαρακτηριστικά του εξασφαλισθέντος και έκτοτε νοσηλεύεται στο εν λόγω νοσοκομείο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Νοντάρι (ον) Κουπρασβίλι (επ) και τους οικείους του για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version