Αυτά είναι τα τρία ζώδια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην παρέα σουΚάθε άνθρωπος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι διαφορετικός και μοναδικός. Έτσι, όπως είναι φυσικό οι παρέες, έχουν και… ποικιλία ανθρώπων, χαρακτήρων και κατ’ επέκταση… ζωδίων.

 

Αυτά είναι λοιπόν, τα τρία ζώδια που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην παρέα σου… και δε θα χάσεις:

 

Τοξότης

 

Ξεκάθαρα μία παρέα χωρίς Τοξότη δεν είναι παρέα. Κάτι της λείπει. Οι Τοξότες έχουν την τάση να είναι το κέντρο της παρέας. Επειδή ακριβώς τους εμπιστεύονται όλοι, ξέρουν και τα περισσότερα μυστικά και κουτσομπολιά.


Είναι επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και ξέρουν πώς να έχουν χιούμορ τη στιγμή που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Θέλουν να περνάνε όλοι γύρω του καλά και το αντιλαμβάνεται σαν προσωπική ευθύνη. Διαφορετικά κατηγορεί τον ίδιο που ο χρόνος κύλησε βαρετά ή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

 

Λέων

Μοιάζει σε πάρα πολλά με τον Τοξότη. Τόσο στην αυτοπεποίθηση όσο και στην κοινωνικότητα που έχει. Ο Λέων έχει περισσότερη αλαζονεία αλλά για κάποιον λόγο πολλοί τον μιμούνται. Ίσως αυτή η αλαζονεία και το ύφος του «ξέρω ποιος είμαι» τους προξενεί θαυμασμό.

Η παρέα χρειάζεται τον Λέοντα γιατί έτσι υπάρχουν και οι ισορροπίες. Θα δώσει τα πάντα για τους φίλους του. Είναι πολύ γενναιόδωρος και παράλληλα θα κάτσει να ακούσει τον κάθε έναν ξεχωριστά δίνοντας λύσεις.

 

Ζυγός

Ό,τι και να του πεις θα σου πει ναι. Ό,τι έχει να κάνει με διασκέδαση κλπ δεν πρόκειται να σου φέρει εύκολα αντίρρηση. Οι Ζυγοί κρατάνε τις ισορροπίες ούτως ή άλλως. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μιλάνε δυνατά και να κάνουν χιούμορ.

Παράλληλα όμως μπορεί να πέσουν ψυχολογικά και να ακούνε τους άλλους να μιλάνε. Μαζεύει τις πληροφορίες που θέλει για να δώσει λύσεις σε όλους. Απεχθάνεται το ψέμα και δε θέλει να μπαίνει στη μέση σε κουτσομπολιά της παρέας. Είναι γενικά ένα ζώδιο που του αρέσει να περνάνε όλοι καλά γύρω του, χωρίς υπερβολές και εγωισμούς ωστόσο.

 

πηγή pronews.gr

Tags:

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *