Το χρώμα γενικά έχει τη δύναμη να φέρνει αναμνήσεις στο μυαλό και να επηρεάζει τη διάθεση. Έτσι το να επιλέξετε το σωστό χρώμα για τους τοίχους του σπιτιού σας είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Οι ειδικοί είναι εδώ για να σας πουν ποια χρώματα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία.

Αν δεν είστε σίγουροι ποια απόχρωση να επιλέξετε, οι ψυχολόγοι λένε πως υπάρχουν κάποια χρώματα τα οποία θα πρέπει να βγάλετε από τη λίστα σας αμέσως! Γιατί; Διότι το «λάθος» χρώμα μπορεί να αυξήσει το θυμό που αισθάνεστε κατά καιρούς ή να χαλάσει τη διάθεσή σας. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα χρώματα που δεν πρέπει με τίποτα να βάλετε στο σπίτι σας.

Βρώμικο πράσινο Αυστραλοί ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η απόχρωση του πράσινου-καφέ είναι η πιο άσχημη στον κόσμο. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε μαζί τους αν και οπτικά δεν μας ενοχλεί. Κάτι παραπάνω, όμως, θα ξέρουν οι ψυχολόγοι…

Ροδακινί Μπορεί το συγκεκριμένο χρώμα να είναι όμορφο για πολύ μικρές επιφάνειες αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα από τα χειρότερα για μεγάλες επιφάνειες. Αποφύγετε, λοιπόν, αυτό το χρώμα καθώς μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Κόκκινο (και πιο συγκεκριμένα το λεγόμενο Poppy Red) Τα έντονα χρώματα μπορεί να δίνουν ενέργεια σε έναν χώρο αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς το Poppy Red είναι μια πολύ κακή επιλογή. Αυτή η απόχρωση μπορεί να σας προκαλεί νεύρα καθώς αποτελεί συνδυασμό του ροζ και μιας neon απόχρωσης της δεκαετίας του ’80. Μείνετε, λοιπόν, μακριά και από αυτήν την απόχρωση.

Πηγή spirossoulis.com

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 54