Οι δυο τους είχαν κλέψει το τσαντάκι του 57χρονου που είχε μέσα τις κάρτες, ένα κινητό μαζί με ασύρματα ακουστικά αξίας 1.200 ευρώ και 50 ευρώ
Μετά από δυο μήνες εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει από τα πράγμα ενός 57χρονου την ώρα που κολυμπούσε σε μια παραλία στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής τον περασμένο Ιούλιο και με τις τρεις τραπεζικές κάρτες που είχαν κλαπεί είχαν γίνει συναλλαγές αξίας 90,67 ευρώ.

Αυτοί που χρησιμοποίησαν τις κλεμμένες κάρτες ήταν ένας 17χρονος Ρομά μαζί με μία συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιήθηκε ακόμη. Οι δυο τους είχαν κλέψει το τσαντάκι του 57χρονου που είχε μέσα τις κάρτες, ένα κινητό μαζί με ασύρματα ακουστικά αξίας 1.200 ευρώ και 50 ευρώ. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

 
Ανήλικος ήταν και ένας από τους δράστες που είχαν τρυπώσει τον περασμένο Ιούνιο στην αυλή μιας εξοχικής κατοικίας στη Χαλκιδική και είχαν αρπάξει μέσα από το σταθμευμένο όχημα του 71χρονου ιδιοκτήτη 65 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία έκαναν συναλλαγές αξίας 69,71 ευρώ. Πρόκειται για έναν 16χρονο Ρομά σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Μουδανιών.

Πηγή protothema.gr


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 40