Χαμόγελο του Παιδιού: Ηλικιωμένη γυναίκα από την Ορεστιάδα άφησε κληρονομιά 238.000 ευρώ

Με μία ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αποκαθιστά την αλήθεια για τη δωρεά που έκανε στον Οργανισμό, ηλικιωμένη γυναίκα από το Χειμώνιο Ορεστιάδας.

 

 

 

Στην ανακοίνωσή του Το Χαμόγελο του Παιδιού διευκρινίζει ότι: «Η αείμνηστη Κανλή Κυράνω η οποία απεβίωσε στις 06/09/2018 διέθεσε το ποσό των 238.000€ στον Οργανισμό μας».

  

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

”«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην αείμνηστη Κανλή Κυράνω, κάτοικο εν ζωή Ν. Χειμωνίου Ορεστιάδας, η οποία απεβίωσε στις 06/09/2018 στο Διδυμότειχο Έβρου και διέθεσε μέρος της περιουσίας της στον Οργανισμό μας.

Η δωρεά στον Οργανισμό μας ανέρχεται στο ποσό των 238.081,23€, και όχι του 1.000.000€ όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. ενώ η υπόλοιπη περιουσία διατέθηκε στους οικείους της.

Το ποσό θα αξιοποιηθεί τιμώντας τη μνήμη της για την υποστήριξη παιδιών πανελλαδικά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται φροντίδα.

Η αείμνηστη Κανλή Κυράνω διέθετε ιδιαίτερες ευαισθησίες και χαρακτηριζόταν από έντονη διάθεση προσφοράς, έχοντας και η ίδια δοκιμαστεί εν ζωή εξαιτίας του πρόωρου θανάτου των δύο παιδιών της.

Μας τιμά βαθύτατα η εμπιστοσύνη της αείμνηστης στο έργο που επιτελούμε”.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *