“Χάνουμε τον έλεγχο στο Νοσοκομείο Σερρών”- Διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών αύριο -video

"Χάνουμε τον έλεγχο στο Νοσοκομείο Σερρών"- Διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών αύριο -video

Τα προβλήματα που αφορούν την στελέχωση του Γ.Ν. Σερρών παραμένουν άλυτα σε ότι αφορά την στελέχωση του σε ιατρικό προσωπικό. Εκτός από  την αλλαγή σύνθεσης στο τμήμα covid  δεν υπάρχει προς το παρόν φως στον ορίζοντα.

Σύμφωνα  με τον πρόεδρο των ιατρών του Νοσοκομείου Βαγγέλη Παπαμιχάλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή  ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και  την Ελένη Μωραΐτη, οι υγειονομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας  την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στην διοίκηση του νοσοκομείου .

Τα  αιτήματα είναι πάγια και συγκεκριμένα. Μαζικές προσλήψεις, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, πρόσληψη με κατεπείγουσες διαδικασίες όλων των επιλαχόντων γιατρών, Επίταξη του ιδιωτικού τομέα, καμία αναστολή ή ακύρωση τακτικού  χειρουργείου, άρση αναστολών εργασίας υγειονομικών, άρση της αναστολής κανονικών αδειών, ένταξη των Υγειονομικών στα βαρέα ανθυγιεινά, αύξηση μισθών,  και υγειονομικό επίδομα καθώς και ιατρικό μισθολόγιο στα επίπεδα του 2012 σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version