Χατζημαργαρίτης: Δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας στο Κολυμβητήριο Σερρών(video)

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης κατέθεσε σήμερα 30-08-2019, ένσταση στον αντιπεριφερειάρχη, κατά της απόφασής του για το κλείσιμο της λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

 

Την απόφαση του για κλείσιμο του κολυμβητηρίου την έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωϋσιάδης, μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία είχε καταθέσει σειρά παρατηρήσεων για το κτίριο του κολυμβητηρίου, με κυρίαρχη παρατήρηση την υποψία για πρόβλημα στατικότητας του κτιρίου.

 

Ο κ.Χατζημαργαρίτης εξήγησε ότι στην ένσταση που κατέθεσε ο ΟΠΑΚΠΑ, υποστηρίζει πως σύμφωνα με την τεχνική έκθεση εξειδικευμένου τεχνικού γραφείου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κολυμβητήριο, το οποίο μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών.Πρέπει να τονισθεί ότι αυτήν την τεχνική έκθεση την αποδέχεται ανεπιφύλακτα και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών.

 Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ διευκρίνιζει επίσης ότι σε κάποιες από τις παρατηρήσεις που κατέθεσε η επιτροπή παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε και τις υλοποίησε, ενώ σε κάποιες που δεν πρόλαβε να ανταποκριθεί, αυτές τις παρατηρήσεις μπορεί να τις υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή με ανοιχτό το κολυμβητήριο.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *