Χατζηβασιλείου: Προτεραιότητά μας η ανάδειξη και η αξιοποίηση του Τύμβου Καστά(video)

Ο τύμβος Καστά και η ανάγκη προστασίας, αξιοποίησης και ανάδειξής του ήταν το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις που είχε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Σερρών της Ν.Δ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου επισκέφτηκε τη Μεσολακκιά, την Αμφίπολη, τα Νέα Κερδύλλια, τον Δραβίσκο και τον Μαυρόλοφο, όπου συνάντησε κατοίκους των περιοχών, άκουσε τους προβληματισμούς του και τα ζητήματα που τους απασχολούν και παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ν.Δ. Όλοι ανεξαιρέτως μίλησαν για την ανάγκη να δοθεί στον τύμβο Καστά η θέση που του αξίζει.

 

«Για τη Νέα Δημοκρατία, αποτελεί προτεραιότητα η προστασία και η αξιοποίηση του μεγαλειώδους αυτού μνημείου και θα εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Τύμβος Καστά εκτός από την υψηλή αρχαιολογική και ιστορική του αξία αποτελεί και μια μοναδική αναπτυξιακή ευκαιρία για τις Σέρρες. Δεν θα αφήσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο να χαθεί» δήλωσε ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε το Δασαρχείο Σερρών ,όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και εξήρε τον άρτιο τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας ενώ σήμερα η περιοδεία του κ. Χατζηβασιλείου συνεχίζεται το πρωί σε Μοναστηράκι, Σιδηροχώρι, Σταυροδρόμι , Ροδόπολη και το απόγευμα σε Κορμίστα, Ηλιοκώμη, Νέα Μπάφρα, Συμβολή και Πρώτη.Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *