Χρ. Μουλιστάνος: «Έλαμψε» με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο του στίβουΤην 2η θέση στους νέους και την 4η στους άνδρες στον τελικό της σφαιροβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατέκτησε ο Χρήστος Μουλιστάνος.

 

Ο αθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών ήταν εντυπωσιακός με επίδοση 16.61m και βρέθηκε στην πρώτη καλύτερη τετράδα με τους Κυριάκο Ζώτο, Οδυσσέα Μουζενίδη και Αναστάσιο Λατιφλάρι.

 

Χρ. Μουλιστάνος: «Έλαμψε» με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο του στίβου

Ο Χρήστος Μουλιστάνος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα. Την δεύτερη θέση στην Κ23 την περίμενα, και είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα και πάλι μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και το πρώτο μου με τον ΟΦΚΑ Σέρρες. Η 4η θέση στους άνδρες ήταν κάτι απίθανο γιατί πολλοί συναθλητές μου είχαν παρόμοιες επιδόσεις με τις δικές μου και ήξερα ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αλλά η ζέστη μας επηρέασε όλους και οι επιδόσεις έμειναν πιο χαμηλά. Είναι η καλύτερη θέση που έχω κατακτήσει ποτέ στην κατηγορία ανδρών και ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να διεκδικώ μετάλλιο και σε αυτήν την κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΚΑ Σέρρες και τον προπονητή μου Γιάννη Φράγγογλου για την υποστήριξη σε αυτήν την δύσκολη χρονιά και την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαστώ».


 

Χρ. Μουλιστάνος: «Έλαμψε» με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο του στίβου
O Χρήστος Μουλιστάνος με τους γονείς του που είναι πάντα δίπλα του.

 

Χρ. Μουλιστάνος: «Έλαμψε» με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο του στίβου

πηγή ert.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *