Χρήστος Γιαννούλης: “Εγώ δεν κατέβηκα στην πολιτική για τον φωτογράφο”(video)«Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και δεν πρόκειται να γίνω», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» της ΕΡΤ1.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» επισήμανε ότι «ούτε τη δημοσιογραφία υπηρέτησα με κυνισμό, ευτέλεια και χυδαιότητα, ούτε στην πολιτική επέλεξα να παίξω το παιχνίδι της επικοινωνίας χτυπώντας τα χέρια με τον κόσμο και χαμογελώντας, κάνοντας τα πάντα για τον φωτογράφο.

 

 

 


 

Εγώ δεν κατέβηκα στην πολιτική για τον φωτογράφο. Κατέβηκα για να μπορέσουμε να επουλώσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να σχεδιάσουμε το μέλλον για τις νέες γενιές και τους πολλούς, με σύνθεση δυνάμεων».

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης ιεράρχησε ως πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την απασχόληση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα των περιοχών, με τρόπο ώστε να προσφέρουν θέσεις εργασίας με δικαιώματα, προοπτική, βιωσιμότητα και ποιότητα ζωής.

Ο κ. Γιαννούλης κατηγόρησε τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ότι «είναι από τις ελάχιστες σε όλη την Ελλάδα, που δεν εφαρμόζουν την μεταρρύθμιση για την αξιολόγηση των γενικών διευθυντών, γιατί τα πρόσωπα που στελεχώνουν σήμερα τις θέσεις ευθύνης, είναι “δικά μας παιδιά” και δε διαθέτουν τα τυπικά προσόντα».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο επικεφαλής του συνδυασμού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά», εκτίμησε ότι το κλίμα στη Βόρεια Ελλάδα αλλάζει, όσο γίνεται αντιληπτό ότι δεν συμφέρει καμία πλευρά η αντιπαλότητα και η διαιώνιση ενός προβλήματος, προσθέτοντας ότι «τελειώνει το “αχ πατρίδα μου καημένη” και η μιζέρια του “ηττημένου που κάποιος μέσα από μία σκευωρία του παίρνει την πατρίδα”, που ορισμένοι, ωθούμενοι από πολιτικό τυχοδιωκτισμό, θέλησαν να καλλιεργήσουν στην κοινωνία».

«Στην Κεντρική Μακεδονία, όπως και σε άλλες γωνιές της Ελλάδας υπάρχει η ανάγκη να σταματήσει το κλίμα έντασης, μισαλλοδοξίας και σκοταδισμού από τους λίγους που φωνάζουν πολύ. Έχουμε πληρώσει βαρύ τίμημα να κοιτάμε πίσω και να μην κοιτάμε μπροστά», επισήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *